Ajakirjade Kirjastusel tugevad tulemused

Creatumil on heameel, et loodud uue käekirja ja struktuuriga Ajakirjade Kirjastuse ühine tellimiskampaania on andnud oodatud tulemused. Turu-uuringute ASi poolt läbi viidava Eesti Lugejaskonna Uuringu ehk ELU andmetel on II kvartalis Ajakirjade Kirjastuse väljaannete kogu lugejaskond kasvanud võrreldes esimese kvartaliga 13%.

Lugejanumbrite tõusu tegid peaaegu kõik Ajakirjade Kirjastuse väljaanded, sealhulgas näiteks Jana, Pere & Kodu ning Kodukiri. Ajakirja Eesti Naine lugejate arv kasvas II kvartalis koguni 18%. Nüüd on Eesti ajakirjade kullafondi kuuluval väljaandel 12000 lugejat rohkem kui I kvartalis ja rekordtulemuse ka lugejate arvus – 78 000!

Nädalakirjal Kroonika on 9000 lugejat rohkem kui I kvartalis, kokku 94 000 lugejat, ületades sellise suurepärase tulemusega ka näiteks Eesti Ekspressi ja Eesti Päevalehe lugejate arvu. Kroonika on II kvartali tulemuste põhjal 20–39-aastaste naiste seas loetuim ajakiri. Rekordtulemuse tegi tervislike eluviiside eest kõneleja ajakiri Tervis Pluss – lugejaid võrreldes I kvartaliga + 23% rohkem (7000 lugejat), kokku 37000 lugejat.

×
Menüü